Politiøvelse på Gammel Aalborgvej den 8. juni

Profilbillede

Nordjyllands Politi holder øvelse onsdag den 8. juni 2022 klokken cirka 18:00-20:45 på Gammel Aalborgvej (hovedvej 569) mellem Bjerget og Vust. Mens øvelsen står på, vil vejen blive spærret.

Det er væsentlig information for trafikanter, der bevæger sig mellem Thisted/Hanstholm og Fjerritslev. For den tungere trafik er det nødvendigt at køre syd om Vejlerne ad rute 29, mens øvelsen står på. Personbiler kan dog passere via Fjordvej/Lundfjordvej syd for Lund Fjord.

Tidligere samme dag – fra 16-tiden – arbejder politiet med øvelsessetuppet på stedet, hvorfor der i timerne op til øvelsesstart kan forventes langsommere passage, reguleret trafik og dermed risiko for kø.

”Øvelsen omhandler blandt andet et større færdselsuheld og kræver en del koordinering mellem de involverede aktører. Det fiktive færdselsuheld vil være meget synligt, og det vil politiets køretøjer af naturlige årsager jo også være. Men man kan altså være rolig; der er blot tale om en øvelse,” fortæller vicepolitiinspektør Lasse Kragh, leder af vagtcentral og borgerservice hos Nordjyllands Politi.

Han beklager de gener, øvelsen eventuelt måtte medføre for trafikanter i området:

”Vi håber på, at vi kan afhjælpe trafikale udfordringer mest muligt ved at varsle øvelsen nu her. Og så håber vi selvfølgelig også på forståelse for, at vi har brug for at træne for at holde os skarpe i at redde liv og håndtere virkelige færdselsuheld bedst muligt,” siger Lasse Kragh. 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk