Pædagogisk personale til Hanstholm Børnehus

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en medhjælper på 33 timer i ugen i en tidsbegrænset stilling hurtigst muligt og frem til 30. oktober 2024

Har du lyst til at arbejde i et spændende børnehus med en bred sammensætning af børn og en varieret og spændende hverdag, hvor der er mulighed for at udvikle sig fagligt og personligt?

Så er det måske dig, vi søger.

Hanstholm Børnehus er en integreret institution med børn i alderen 0-6 år beliggende på kanten af Nationalpark Thy. Vi er normeret til 12 vuggestuebørn og 25 børnehavebørn. Vi vægter udeliv, at være en aktiv del af lokalsamfundet samt at arbejde aktivt med at tilrettelægge og organisere vores læringsmiljøer, så børnenes perspektiver inddrages, og vores fælles børnesyn kommer til udtryk. Vi arbejder med fælles tema i huset, hvor grupperne hver især tilrettelægger et forløb, som er tilpasset børnegruppen. Det skal være sjovt, meningsfuldt og udviklende for børn og voksne at være i Hanstholm Børnehus.

Vi søger en medhjælper til vores børnehavegruppe, som har lidt færre børn end de andre børnehavegrupper, så det pædagogiske arbejde kan tilrettelægges efter børn, som har brug for mere ro og struktur. Det er en fordel, hvis du har erfaring med målgruppen 0-6 år men ikke et krav. Så længe du har lyst til at arbejde med Thy’s yngste borgere, har masser af gåpåmod og går til opgaven med et smil på læben. Vi søger en, som er dygtig til det relationelle arbejde, både med børn og forældre, en som kan tage ansvar for en børnegruppe i løbet af dagen, en som er god til at samarbejde og kommunikere tydeligt og anerkendende med børn, forældre og kollegaer, kan anvende engelsk til dagligdags kommunikation med forældrene samt kan indgå i vores skema fra 6.10-16.45.

Vi forestiller os, at du kan lide at tage ansvar, kan arbejde både selvstændigt og samarbejde med kollegaer og leder og at du er god til at følge opgaver til dørs. Du har et godt overblik og kan navigere i en omskiftelig hverdag som byder på mangeartede opgaver men evner også at være den nærværende og legende voksne.

Vi søger en som har lyst til at arbejde i et hus hvor der er stort fokus på børnesynet og som er villig til at sætte sig i spil og som tager ansvar for at alle børn lykkes, at de trives og udvikler sig ud fra deres individuelle ståsted.

Du er mødestabil og brænder for arbejdet med hele familien.

Vi kan tilbyde dig en stilling i et hus hvor hver dag byder på nye og spændende udfordringer, en engageret personalegruppe, et godt forældresamarbejde og nogle af de skønneste børn i Thy. Du vil få mulighed for kompetenceudvikling sammen med den øvrige personalegruppe, fast sparring med den pædagogiske leder og at være en del af den løbende udvikling af vores pædagogiske praksis gennem arbejde med aktionslæring og en refleksiv praksis.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at besøge børnehuset kan du kontakte pædagogisk leder Jane Bak Kristensen på telefon 99 17 29 56 for at aftale nærmere.

Stillingen er tidsbegrænset indtil den 30. oktober 2024, eventuelt med mulighed for forlængelse afhængigt af omstændighederne.

Stillingen er på 33 timer i ugen

Ansættelse hurtigst muligt

Ansøgningsfrist
13. maj 2024 kl 12

Samtaler forventes afholdt i uge 21

Ansættelse og løn efter gældende overenskomst samt principperne for ny løn

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: deltid (33-33 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hanstholm Børnehus, Fyrvej, 7730 Hanstholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6033089

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet