Madprofessionel til kreativ børneinstitution med fokus på bæredygtighed og trivsel

Profilbillede
dato

Som vil tage ansvar for bespisningen af alle børn i vores vuggestue og børnehave.

Vi forestiller os, at du er uddannet kok, økonoma, ernæringsassistent eller på anden måde har tilegnet dig relevante kompetencer, som gør, at du kan varetage denne meget vigtige opgave – samtidig med at du skaber god pædagogisk stemning i køkkenet.

Stillingen ønskes besat pr.1. august 2024 og er i udgangspunktet på 30 timer om ugen. Arbejdstiden ligger fortrinsvis mellem 07.15-13.00.

Vi ønsker at du har indsigt i kost og ernæring i børnehøjde og anser måltiderne som en vigtig del af børns trivsel. Og at du kan forberede ingredienser, alle de dage, hvor madlavningen er en vigtig pædagogisk aktivitet i børnegrupperne, hvor maden laves færdig over bål

Nøgleord for maden hos HAWKANTSBØRN er: madmod, smagsoplevelser, bæredygtighed, økologi, mindskning af madspild, fra jord til bord, teksturer og æstetik. Måske kan du lære os noget nyt, som også er vigtigt.

Vi tænker, du nok tager udgangspunkt i lokale råvarer og sæsonens frugt og grønt, når du sammensætter madplanen. Og at du sørger for, at alle hovedmåltider er sammensat af forskellige teksturer og smagselementer, der komplimenterer hinanden og giver børnene en indbydende, sund og god oplevelse med måltiderne. Du laver varierede madplaner, som dækker børnenes daglige kostbehov, udfører egenkontrol, bestiller varer.

Vi forventer, at du holder dig opdateret om gældende anbefalinger om mad til småbørn.

Vores køkken er åbent for børnene. Her er der mange vigtige samtaler og der deles krammere ud i massevis. Maden og samtalerne om den, er en vigtig del af det pædagogiske arbejde hos.

Du kommer, som vores nye kollega, til at indgå i et stærkt fagligt og samarbejdende fællesskab med engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, som er optagede af at gøre en forskel for alle børn i et fællesskab, hvor alle kender alle. Et sted, hvor du kan udfolde og udvikle dine kreative idéer og evner. Et fællesskab, hvor vi har et rigtig godt samarbejde med forældrene. Vi gør vores bedste for at hjælpe nye kolleger i gang. Alle er hjælpsomme og søde, både børn og voksne.

Vi tilbyder:
- 35 dygtige og skønne kollegaer i vuggestue, børnehave, friskole og sfo

- At blive en del af vores ’hawkantsfamilie’ og deltage i årets traditioner og arrangementer sammen med børnenes meget engagerede forældre                                                                                            
 - Glæden ved af og til at lave mad på bål i vores dejlige natur og dagligt at lave mad til pt. 21 vuggestuebørn, 36 børnehavebørn og 15 kolleger
Vi overvejer at lave madordning for friskolebørnene også og det kan du blive en del af også


Yderligere information
Du er velkommen til at ringe til Tulle, leder af vuggestue og børnehave, på 44144320 og evt. aftale et besøg hos os.

Vi holder løbende ansættelsessamtaler.

Vi indhenter børneattest og referencer, efter aftale med ansøgere.

Send din ansøgning, CV, eksamensbevis, hygiejnebevis og referencer i en samlet PDF-fil pr. mail til: job@hawkantsboern.dk og skriv ’madprofessionel’ i emnefeltet.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Vi bor i et de hvide huse i Hanstholm, tæt på hav, skov og nationalparkens klithede. Adressen er Helshagevej 14, 7730 Hanstholm.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Thisted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

HANSTHOLM FRISKOLE, Helshagevej, 7730 Hanstholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6051534

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet