Bytorvets Blomster slår dørene op for et spændende samarbejde med Interflora

Med Interflora-samarbejdet ønsker Jane også at tilbyde endnu flere muligheder og services til sine kunder. (Foto: Bytorvets Blomster)
dato

Bytorvets Blomster, som ligger på bytorvet i Hanstholm, har netop markeret, at de slog dørene op til forretningen for to år siden. Nu er der endnu en ting at fejre, da butikken har indgået et partnerskab med den landsdækkende blomsterkæde Interflora.

Jane Lindberg Madsen, butikschef af Bytorvets Blomster, ser dette samarbejde som en mulighed for at styrke butikkens tilbud og imødekomme kundernes ønsker.

Jane Lindberg Madsen kunne for to år siden i februar åbne dørene til sin helt egen butik på Bytorvet i Hanstholm. Bytorvets Blomsters to års fødselsdag blev fejret sammen med kollegaer og kunder, og nu skruer Jane op for ambitionerne og er klar til at sætte endnu mere gang i forretningen og ordrerne. Med Interflora-samarbejdet ønsker Jane også at tilbyde endnu flere muligheder og services til sine kunder. 

"Vi har lyttet til vores kunders ønsker om at kunne sende blomster og andre gaver med pålidelig levering. Ved at blive en del af Interflora kan vi imødekomme disse ønsker på en endnu bedre måde og tilbyde et bredere udvalg af produkter og services," fortæller Jane Lindberg Madsen.  

Lokal opbakning og engagement
Selvom Jane Lindberg Madsen er uddannet blomsterbinderdekoratør, har hun ikke altid arbejdet med blomster. Hun har en erfaring der spænder bredt, hvor hun har været ansat i alt fra en pølsevogn til en tøjbutik. Alligevel er det altid blomsterdrømmen, som har fyldt.  

"Jeg er altid vendt tilbage til blomsterbranchen. Der er noget magisk ved at skabe smukke buketter og bringe glæde til vores kunder, og så er det bare blomster, jeg brænder for," siger Jane.

Jane har også tidligere haft en blomsterforretning i Hanstholm tilbage i 2013, som hun valgte at lukke igen i 2016. Hun sammenligner oplevelsen med at drive Bytorvets Blomster med sin tidligere forretning og bemærker, at denne gang oplever hun en helt anderledes opbakning og engagement fra lokalsamfundet. 

"Vi er dybt taknemmelige for den utrolige opbakning, vi har modtaget siden vi åbnede. Jeg har bemærket en markant forskel i lokalsamfundets engagement og støtte sammenlignet med min tidligere forretning. Der er sket en bevægelse hen imod en større bevidsthed om vigtigheden af at støtte lokalt, og vi ser, at flere og flere mennesker prioriterer at handle hos lokale forretninger som vores, og det glæder mig,” fortæller Jane. 

Partnerskabet med Interflora, som begynder første marts, ses som en mulighed for at give noget tilbage til lokalsamfundet og fortsætte med at støtte op om det lokale erhvervsliv.

Kilde: Bytorvets Blomster
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.